Site Overlay

Linnéa

Olen harrastanut politiikkaa melkein koko elämäni. Vartuin Paraisilla ja 15-vuotiaana osallistuin ensimmäinen kerran kunnalliseen työryhmään (1992). Työryhmässä käsiteltiin ammatillisen koulutuksen kaksoistutkintojen ensiaskeleita. Asetuin ehdolle kuntavaaleissa ensimmäinen kerran vuonna 1996, silloin Paraisilla. Toimikaudella 1996-2000 olin sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä Paraisilla. Vuosina 1997-2000 olin Rkp:n nuorisojärjestön (Svensk Ungdom) pääsihteeri.

Vuonna 2005 muutimme Tammisaareen, ennen sitä asuimme melkein kuusi vuotta Ruotsissa. Vaikka minulla ei ollut aikaisempia yhteyksiä Läntiselle Uudellemaalle, tänne on helppo muuttaa. Vuonna 2008 olin jälleen ehdokkaana kuntavaaleissa. Sen jälkeen olen ollut jäsenenä valtuustossa, kaupunginhallituksessa, puheenjohtajana henkilöstöjaostossa, mutta en samanaikaisesti. Lokakuusta 2019 lähtien olen toiminut valtuuston puheenjohtajana Raaseporissa.

Työskentelen Åbo Akademissa, jossa opetan julkishallintoa ja tutkin kuntia. Olen siksi kulkenut junalla Turkuun useita vuosia. Olen naimisissa ja meillä on kolme lasta. Asumme Gammelbodassa, Tammisaaressa ja vapaa-ajalla kitken rikkaruohoja, kuntoilen ja neulon.